tisdag, maj 16, 2006

Håll till godo

Jayhawks, Rainy Day Music.

Puss puss puss.

5 kommentarer:

Blogger J sa...

cheers!
ska lyssna. någon special låt som är extra bra?

5/17/2006 12:00 fm  
Blogger danne sa...

Håll till godo, med en lätt frukost, blommor och kvalité: Franskrostat kaffe som pressas samt lite varm skummad röd mjölk, ett riktigt gott hembakt bröd med smör och en god ost. Kanske en brie eller en cambozola med lite tunt skuren grön paprika. Färskpressad juice på apelsin och blodgrape. En skål med vackert skuren frukt med sänk av en sockerlag kokad med lite stjärnanis och vanilj. En bukett väldoftande liljor, ett levande ljus och kärlek. Ha en bra dag vackraste. ,-)

5/17/2006 5:14 fm  
Blogger Chris sa...

jayjay - all the right reasons.

danne - låter helt underbart. med tanke på att det är så jävla tidigt här att det egentligen är vinter än kan jag behöva nåt fint. tidiga morgnar, ynk. som en sån där hundvalp utan ögon.

5/17/2006 7:22 fm  
Blogger J sa...

jayhawks var inte så tokigt ändå.
har du hört wilco? om inte så tror jag du gillar det skarpt.

5/19/2006 1:56 fm  
Blogger Andreas Stickler sa...

Hej.

Jag blir alltid lika varm i hjärtat när jag inser att även andra upptäckt Jayhawks... det är världens bästa band tycker jag... fast det går ju inte att säga förstås eftersom världen är full av underbar musik.

Hur som helst, bra är de, gör musik för vuxna... typ.

Vet inte hur mycket du har hört men de gjorde också två fantastiska skivor på 90-talet, "Hollywood Town Hall" och "Tomorrow the green grass".

Ha en bra dag.
Andreas

6/17/2006 12:03 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida